Tro, hopp, kärlek = ARSENAL!

Bildresultat för Arsenal FC
Tro, hopp, kärlek = Arsenal!
Att heja på Arsenal är inte alltid så lätt.

I vissa matcher spelar laget en underbar, fartfylld fotboll, med one touch, snygga mål och en tajt defensiv. När Arsenal gör det känns dom oslagbara.

Och i andra matcher kan Arsenal visa upp lojt spel, dåligt försvarsspel och bara var riktigt kassa.

Sliper mina grabbar bara på defensiven, jämnheten och att prestera fin och poänggivande fotboll i alla matcher mot alla lag i Premier League och prestera ungefär lika bra hemma som borta kommer Arsenal tillbaka till Champions League inom en snar framtid.

Nu är denna säsong inte slut ännu och toppfyra-drömmen lever fortfarande med fyra omgångar kvar av världens bästa liga. Arsenal kommer få fajtas tillsammans med Chelsea och Manchester United om den sista och åtråvärda fjärdeplatsen och samtidigt är Arsenal bara en poäng bakom trean Tottenham.

På onsdag väntar succélaget Wolverhampton och den tuffa bortamatchen måste nog Arsenal vinna eller i alla fall kryssa i för att CL-drömmen ska kunna bli verklighet.

Sen har Emerys lagbygge ett guldläge att nå Europa League-finalen men Valencia kommer ge Arsenal en utmanade match i dubbelmötena i semifinalerna. Men jag ser framemot det!

Håller alla tummarna för att mina killar kommer att avsluta säsongen 2018/2019 på dom bästa av sätt!

ARSENAL FOREVER.
Relaterad bild
Nu går vi in i slutskedet av säsongen och dags att steppa upp!






Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Medaljregn i Special Olypics World Games i Berlin 2023!

En lärorik innebandydag på IFU!

En kul baskethelg i Skövde!