¡Campions!
Ännu ett ligaguld för Barcelona och Leo Messi!

Under lördagen mötte Barcelona lilla Levante på hemmaplan. Tre poäng och Barca skulle åter igen vinna ligaguld.

Lionel Messi fick inleda matchen på bänken!

Det stod 0-0 efter första halvlek. Men i andra halvlek kom Leo Messi in istället för Philippe Coutinho!

Ett succébyte skulle det visa sig.

Efter 63 minuters spel nickade Arturo Vidal fram bollen till Leo Messi i offensivt straffområdet och sedan fintade argentinaren bort en motståndare innan han mycket snyggt placerade in ledningsmålet och 1-0 till Barcelona!

Barca-spelarna firade det målet ordentligt med kramkalas.

Det målet blev guldmålet och efter slutsignalen var det stor guldfest på Camp No där spelarna med firade med sina familjer och lyfte den stora bucklan i skyn.

Lionel Messis tre söner kom även dom in på planen och deltog i segerglädjen tillsammans med pappa!

Barcelona har gjort en fantastisk säsong och vinner ligan både överlägset och välförtjänt.

Messi har haft en gudomlig säsong och har gjort 34 mål på 32 matcher och då är inte ens ligasäsongen slut ännu.

Det kan faktiskt bli en trippel för Barcelona som är framme i cupfinal mot Valencia och ska möta Liverpool i Champions League semifinalen!