Fin utmärkelse gjorde min innebandysäsong till en minnesfylld sådan!

Bildresultat för storvreta ibk örnarna

Vi Örnar har haft en tuff innebandysäsong men det har ändå varit kul och framförallt lärorikt att spela mot dom bästa i division ett.

Jag har fått testa på många olika positioner under säsongen (forward, center och back) men det har faktiskt gått förvånansvärt bra.

Dom roligaste matcherna jag spelat har varit med division två-laget i Gävledalaserien och med tjejerna i Upplandstrilogin. För i vissa av dom matcherna har vi vunnit eller tagit poäng och det har varit en magisk känsla att äntligen få lite resultat för allt hårda slit vi lägger ner.

Heros, Gävle och Korsnäs som vi alltid får möta i varje omgång har både stora, duktiga och snabba spelare som skjuter stenhårt och vi har aldrig någon chans mot dom. Men vi slutar aldrig kämpa och springer mycket och hjälper varandra i byte efter byte så vi ger verkligen allt under varje match.

Den grymmaste matchen vi gjort denna säsong är matchen mot Kornäs som slutade 11-11 och vi kvitterade med bara minuter kvar på hemmaplan inför fansen i Fyrishov!

Igår fick jag en väldigt häftig utmärkelse via mejl med motiveringen: Upplands innebandyförbund har baserat på säsongen 18/19 utsett två stycken spelare bland alla para-innebandylag i Uppland till årets parainnebandyspelare och du är en av dessa två! Detta får du för dina otroligt fina insatser under alla träningspass, matcher samt Upplandstrilogin som har gått av stapeln 18/19!





Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Medaljregn i Special Olypics World Games i Berlin 2023!

En lärorik innebandydag på IFU!

En kul baskethelg i Skövde!