Vi var inte många spelare men vi som åkte skulle ge allt.

Bussresan gick smidigt och vi var framme efter ca två timmar. Jeppe vår filmkung hade som vanligt med sig två filmen och på ditvägen såg vi (dom som ville) på en basketfilm.

Väl framme i ett soligt Borlänge hämtade vi spelare våra väskor och klubbor och begav oss mot Maserhallen.

Första matchen ut var kl 10:00 och vi skulle möta Korsnäs.

Vi gjorde en grym första period och fick dessutom ta ledningen (vilket knappt har hänt någon gång under säsongen) efter ett snyggt mål av vår kapten Jesper. Vi håller den länge och väl innan Erik tappar bollen vid helt fel läge och våra motståndare kvitterar med bara sekunder kvar av perioden. Precis innan domaren ska blåsa för periodvila får vi straff. En straff som Jesper tar hand om men han lyckas tyvärr inte överlista målvakten.

Under andra perioden fortsätter vi spela en positiv innebandy men kan inte förvalta våra målchanser. Istället visar Kornäs upp en effektivitet av hög klass så var den matchen körd.

Jag fick spela forward hela matchen och det var så kul.
'
Andra matchen ut nu och jag skulle får hjälpa mina lagkamrater i division 2. Vi mötte Gävles andralag och det skulle bli en tuff match. Men vi fick en härlig start när Oliver slog in 1-0-målet precis i inledningen av fajten. Sen tog Gävle över, kontrade bort oss och bjöd på både fina mål och individuella skills.

Vår ge-aldrig-upp-attityd och att vi fortsätter spela på och ge allt för laget är bra bitar att ta med in till nästa match. Sen fick jag ju åter igen lira forward och det var toppen. Stressade högt och sprang mycket vilket är några av mina styrkor som spelare.

Efter lite välförtjänt lunch och vila skulle vi åter igen spela match och denna gång mötte vi Gävles förstalag.

Gävle-spelarna var jätteduktiga och vi hann inte med dom alls utan åkte på ännu en i raden av svidande förluster. Jag fick spela både center, forward och back under matchen och det gick ok!
Målen fixade Jesper och Anoar (han fick en perfekt passning av Jeppe och drog på ett direktskott i bortre hörnet, så vackert).

Sista matchen nu och då väntade seriens allra bästa lag: Heros.

Trots få spelare, lite skadekänningar och trötthetstecken gjorde vi Örnar en av säsongens mest imponerade matcher.

Heros leder bara med 3-0 efter första perioden då vi verkligen sätter försvarsspelet, täcker skott och jobbar som ett lag och sen storspelar Fredrik i mål och radar upp räddningar.

I andra perioden fortsätter vi spela grymt bra och jag tror vi överraskade Heros lite grann. Visst dom fick göra 8 mål på oss men det är ett stort framsteg för våran del då det tidigare under säsongen blivit tvåsiffrigt mod dom!

Jesper gör vårt mål på ett friläge, riktigt kyligt.

Jag fick spela hela matchen som back och jag är ganska nöjd med min insats. Kommer aldrig att gilla att spela back men behöver laget det så ställer jag alltid upp. Lär mig nya saker hur man ska stå och röra sig som back och på vilka ytor. Det går framåt!

Vi avslutar säsongen starkt med en lysande match mot Heros och vi Örnar lämnade Borlänge med en känsla av stolthet.

När vi gör vårt jobb på planen och framförallt har en positiv inställning under matchen det är då vi bjuder på en sevärd innebandy som jag vet att vi kan prestera.

Det har varit en blytung säsong med väldigt lärorik. Nästa säsong ska vi börja om i division två och får vi bara börja vinna några matcher och känna att allt slit vi lägger ner ger resultat så kommer också glädjen för innebandyn att komma tillbaka!

Filip är ju bara så skön, han har en stor personlighet och vågar bjuda på sig själv, hans dansmovs innan själva matcherna drog igång var nog lördagens höjdpunkt.

Något vi måste träna extra hårt på inför Upplandstrilogin är straffar och göra mål på frilägen, det är givet. Vi fick faktiskt tre straffar idag men brände tyvärr alla.

Tack alla underbara lagkamrater för denna säsong, ni är fantastiska!