Fördel Barcelona efter segern mot Manchester United i den första kvartsfinalen i Champions League!

Bildresultat för Manchester United-Barcelona 0-1
Knapp fördel Barca efter första matchen av två!

Då var det matchdag två av Champions League att få njuta av. Och gårdagens matcher var: Manchester United-Barcelona och Ajax-Juventus.

Jag valde att titta på supermatchen från Old Trafford mellan Manchester United och Barcelona.

Första halvlek var en ganska jämn historia.

Barca hade mycket bollinnehav och United-spelarna hade förtvivlat svårt att få tag i bollen.

Och efter bara tolv minuters spel skruvade Leo Messi in en delikat cross-passning i Uniteds straffområdet och i kamp om bollen med Manchester United:s Luke Shaw nickade Luis Suarez in 1-0. Målet godkändes efter en VAR-koll och Barcelonas stjärnor kunde måljubla till slut! Gästerna höll sin ledning halvleken ut.

Andra halvlek nu.

Manchester United kom ut med nya krafter och pressade Barca riktigt bra stundtals! Det skapades chanser framåt men varken Lukaku, Rashford, Fred eller Pogba hade siktet inställt denna kväll. Leo Messi var sedan väldigt nära att slå in ännu en drömfrispark men United-muren täckte fint och De Gea kunde rädda den möjligheten ganska lätt. Gerard Pique var rena bossen i backlinjen och stoppade alla Manchester United-försök matchen igenom. Barcelona vann och har skaffat sig ett grymt läge inför returen nästa vecka! Manchester United försöker verkligen, David de Gea var outstanding i målet och Ole-Gunnar Solskajer kan ändå vara stolt över sitt lags insats.

Ajax som ju slog ut regerande mästarna Real Madrid i åttondelsfinalen spelade 1-1 mot Juventus i den första kvartsfinal och visade åter igen att deras ungdomliga lag kan prestera mot dom allra bästa.
Målen gjorde Christiano Ronaldo och David Neres! Spännande retur att vänta nästa vecka i Turin.

Bildresultat för Ajax-Juventus 1-1