Storvreta IBK är klara för en ny SM-final efter storsegern mot Dalen!

Bildresultat för Storvreta IBK
Nu går vi för guld!

Storvreta IBK hade chansen att nå den där efterlängtade SM-finalen den 27 april i Globen inför hemmafansen. Men då krävdes det seger mot Dalen i semifinal 5 lagen emellan.

Och visst tog dom den möjligheten med bravur!

En målshow av det galnare slaget gav 9-0 efter 14 minuters spel där nr 22 Albin Sjögren slog till med ett hat trick och Alexander Rudd visade både målkänsla (2 fullträffar) och Rudd-magi (med en magisk snurr-fint-passning till ett av Albins mål).

Sen spelade det ingen roll alls att Dalen vann andra och tredje perioden med periodsiffrorna 1-0.

Mästarna visade sin klass och vann med förkrossande 9-2 och blev därmed första lag ut att boka den där SM-final-biljetten.

Jesper Berggren gjorde sin sista match på IFU-arena och tackades extra mycket av fansen efteråt. Jeppe är en grym lagspelare, bangar aldrig en närkamp, gör en del mål ibland sen är han framförallt en fantastisk back och en fin kille. 

Jag har sett många matcher live under säsongen och stämningen på IFU-arena brukar vara magisk och fansen håller igång med sånger som peppar grabbarna lite extra och ger positiv energi till spelarna.

Att Storvreta IBK är det bästa laget är givet och dom vann liksom grundserien överlägset och har tagit sig hela vägen till finalen genom att spela en offensiv, härlig och målrik innebandy!

Motståndare i finalen blir antingen Mullsjö eller Falun och självklart går Storvreta IBK för guldet!

Nu färgar vi Globen rött och står upp för laget då Storvreta IBK vill bärga ännu ett SM-guld, dom vill säkert vinna för Jesper Berggrens skull också!
Bildresultat för Storvreta IBK
Finaldags!











Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Medaljregn i Special Olypics World Games i Berlin 2023!

En lärorik innebandydag på IFU!

En kul baskethelg i Skövde!