Arsenals försvar rasade ihop som ett korthus mot Crystal Palace!

Crystal Palace
Crystal Palace skrällde borta mot Arsenal!

Derbydags mellan Arsenal och Crystal Palace denna påskdag 21 april 2019!

Ett Arsenal i bra form och som kom från en härlig match borta Napoli som slutade med 1-0-seger och avancemang med klara 3-0 till Europa League-semifinal.

Crystal Palace som lurat topplag på poäng förut ville såklart försöka sätta käppar i hjulen på Arsenals Champions League-ambitioner.

Första halvlek handlade ganska mycket om Arsenal som hade 73 procents bollinnehav mot ett bortalag som körde tajt försvarsspel och satsade på snabba kontringar.

Och efter bara 17 minuters spel nickade Benteke in ledningsmålet på kraft då Arsenals försvarsspel stod och sov. Gästerna höll sitt 1-0-överläge halvleken ut.

I andra halvlek fick Arsenal utdelning direkt. Snyggt mål av Mesut Özil och fin assistpoäng av Alexandre Lacazette och ett väldigt välförtjänt 1-1-resultat för mina grabbar.

Hemmalaget gick såklart all in för segern men Crystal Palace utnyttjade det till max och kontrade in både 2-1 och 3-1 med bara minuters mellanrum.

Arsenal gav såklart inte upp för det utan fick in ett reducering genom målkungen Abuameyang.

Närmare än så kom tyvärr inte mina killar och bortalaget fick således med sig alla poäng vilket var väldigt tråkigt.

Nu får Arsenal tufft värre att nå en topp-fyra-plats även om det fortfarande finns en liten möjlighet till det!

Bara att glömma denna missarnas match och ta fokus på Wolverhampton som väntar härnäst.

Stenhård extra träning på försvarsspel krävs nu för Arsenals stjärnor som måste steppa upp och visa att dom har att Champions League att göra inför slutomgångarna av säsongen!