Efter besvikelser  kommer nya matcher! Kom igen Arsenal.
Igår spelades säsongens sista heta derby mellan värsta grannarna Tottenham-Arsenal.

Fotboll kan vara magiskt på många sätt men vissa matcher känns det som världens mest orättvisa sport.

Arsenal spelade glimtvis riktigt bra igår och Alexendre Lacazettes pärla från 25 meter rätt upp i Hugo Lloris ena kryss var ett av säsongens vackraste fullträffar!

Sen kan en match skifta eller ena laget bjuder på gåvor i försvaret. Det var precis vad Arsenal höll på med och det skulle bli så kostsamt.

Kolasinac och Luiz slarvade rejält och Spurs kunde kvittera direkt, otroligt onödigt! 1-1 stod sig således halvleken ut.

I andra halvleken var det fortsatt ganska jämnt spel men Arsenal hade bollinnehavet och ett viss tryck. Andremålvakten Martinez och lånet från Real Madrid Ceballos var jätteduktiga så det var det kul att se. Arsenals målkung Abua hade ett häftigt skott i ribban och den bollen var värd att gå in. Så nära!

Derbyt såg ut att sluta med kryss och det hade varit det mest schysst i en match som bägge lagen ändå någonstans förtjänade poäng sätt till prestationen.

När klockan visade 81 fick Spurs en hörna, Arsenals backar visade noll pondus och dåligt försvar var på hemmalaget kunde få in det avgörande målet.

Arsenal försökte, bytte in Saka men kom inte till några heta lägen tyvärr och ett av dom tyngsta nederlagen kom i helt fel match mot lillebror Tottenham!

Nu är det bara att se framåt, ta med sig Laccas mål, lära sig av misstagen och börja tagga inför onsdagens väldigt tuffa match mot ligamästarna Liverpool.