Målfest när Arsenal besegrade Norwich med 4-0!

Arsenal 4-0 Norwich City: Aubameyang stars as Gunners stun Norwich

Arsenal som vunnit både mot Southampton i ligan och Sheffield United i FA-cupen ville såklart utöka vinstsviten till tre när Norwich gästade Emirates Stadium denna onsdagskväll.

Och mitt lag skulle bjuda på ett riktigt målfyrverkeri mot ett Norwich som kämpar nere i botten av tabellen.

I matchminut 33 inledde Abuameyang målskyttet fram till 1-0 (hans 50:e mål totalt sätt i Arsenals tröja) efter en bjudning från stackars keepern Tim Krul, fem minuter senare ökade Xhaka på till 2-0 till Arsenal efter ett läckert anfall vilket också blev halvtidssiffrorna.

Under den andra halvleken fixade Abuameyang 3-0 efter en gåva från Norwich-försvaret.
Arsenals fjärde mål var ett hårt skott utifrån från nyförvärvet och debutanten högerbacken Soares! Det blev alltså en grymt skön Arsenal-vinst med 4-0-seger mot Norwich som ändå fajtades hårt och skapade flera chanser framåt och var nog värda ett mål helt klart.

Arsenal avancerade därmed upp till sjunde plats i tabellen med 46 poäng, en pinne före värsta grannarna från London Tottenham.
Ett Spurs som möter Sheffield United imorgon och där hoppas jag på kryss!

Nu får mina grabbar några dagar av återhämtning och lagom intensiva träningspass för sen  på lördag väntar succégänget Wolverhampton på bortaplan.