Arsenal avslutade säsongen med stil, 3-2-seger mot Watford!

Hej alla läsare!

Då var det dags för Premier League att avsluta säsongen.

Arsenal tog sig an Watford hemma på Emirates Stadium! Arsenals stjärnor sprang in på planen med
splitternya matchställ och det var riktigt snyggt!

Kanske gav dom tur också. För Arsenal fick en grymt bra start då Aubameyang slog in 1-0 på en snygg straffspark efter bara 4 minuters spel. Anfallskollegan Lacazette var den som fixade straffen!

Pepes öppnande cross och Aubameyangs fina framspelning gav 2-0 efter ett turligt men ändå nice skott av Tierney (hans första mål i Arsenals tröja).

Matchens läckraste fullträff stod Aubameyang för då han slog till med med en bizza (over head kick) efter ett inkast! 3-0 Arsenal som verkligen visat prov på effektivitet!

Luiz var klumpig då han fällde Deeney och Watford fick en straff som kändes solklar. Watfords kapten tog själv hand om den och reduceringen satt perfekt precis före halvtid.

I andra halvlek kom Watford ännu närmare då Danny Welbeck smart slog in 2-3 efter ett precis inlägg av Peeriera. Gästerna hade bra flow nu och var flera gånger om nära en kvittering men en mix av tur och grymma räddningar av Martinez gjorde att mina grabbar kunde vinna med uddamålet!

Arsenal tog en härlig trea, Aubameyang bjöd på magi och Martinez fortsätter visa sina ovärderliga skills i målet.