Saka jublar efter sitt första mål i PL och vilket klassmål det var!

Det är riktigt kul att följa Arsenal just nu!

Mikel Arteta verkar ha fått ordning på spelet och framförallt har defensiven sett mycket bättre ut för det har ju varit Arsenals stora problem denna säsong.

Igår väntade en tuff fajt mot svårslagna Wolverhampton som ju vunnit tre raka i omstarten av Premier League och Wolves räknas dessutom in bland topplagen i ligan!

Arsenal visade dock att dom ibland kan stå upp dom bättre lagen trots allt.

Första halvleken var ganska jämn. Wolverhamptons kantspringare Adama Traore var ruggigt snabb och Arsenals försvar fick jobba hårt för att försöka stoppa honom.

I slutskedet av halvleken slog 18-årige Saka till med en makalöst vacker volleyträff som betydde 1-0 till Arsenal, så firar man ett nyskrivet kontrakt!

Arsenal tog med sig sin uddamålsledning in till halvtidsvilan.

Andra halvlek. Wolves tryckte på ordentlig för en kvittering och var nära flera gånger om. Turen och fint målvakts-spel av Martinez räddade mitt lag från baklängesmål!

Ju längre matchen gick så svalnade nog hemmalagets offensiv och Arsenal kunde avgöra men först i 86:e minuten. Inhopparen Lacazette placerade snyggt in 2-0-målet efter en magisk one touch då han lurade sin motståndare totalt.

Tack för en ärlig, spännande och kul match Wolverhampton!

Arsenal tog tre härliga poäng med sig hem och avancerar upp till sjundeplats i tabellen!