Arsenals kraschlandning efter en magisk vecka!

Eddie Nketiah
En tung match mot Aston Vila! Men ni kommer igen mina Arsenal-hjältar. 
På tisdagen spelades den näst sista-Premier League omgången och Aston Villa tog sig an Arsenal hemma på Villa Park.

Arsenals stjärnor kom till den här matchen med en stor dos av självförtroende efter att ha slagit mästarna Liverpool och Manchester City inom loppet av bara några dagar!

Men på planen var det Aston Villa som bjöd på en fin, offensiv fotboll och gav allt. När klockan visade 27 minuter så kom också ledningsmålet genom Trezeguet, fullt rättvist!

Arsenal var tillbakapressade och mitt lag hade svårt att få igång spelet och skapa målchanser framåt. Hemmalaget höll sitt uddamålsöverläge halvleken ut.

Coach Mikel Arteta försökte nog väcka sina spelare under pausen och gjorde dessutom ett byte. Ut med Torriera och in med Xhaka.

Arsenal hade det fortsatt tufft även i andra halvleken och det var inte alls deras dag! Aston Villa var skarpare, vann flera närkamper och tog hem alla tre poängen och det förtjänade dom.

Efter den här besvikelsen kan inte Arsenal längre nå en Europa League-plats och det suger!

Skulle Arsenal besegra Chelsea i FA-cup-finalen (vilket jag hoppas till tusen procent) så kan mina grabbar ändå spela Europa League-spel nästa säsong.

Nu tar vi lärdom av denna match, tränar hårt under resten av veckan och ser sedan till att försöka avsluta säsongen med en storseger och tre poäng mot Watford på söndag!




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Medaljregn i Special Olypics World Games i Berlin 2023!

En lärorik innebandydag på IFU!

En kul baskethelg i Skövde!