Arsenal behåller serieledning e 2-0 mot Fulham. Cazorla två målskytt!

CAZORLA!

Full omgång av Premier League denna helg. Som brukligt.

City tog sig an Cardiff hemma och Arsenal mötte Londonkollegan Fulham på Emirates Stadium.

Nu kommer min rapport om derbyt.

Wengér valde exakt samma elva som besegrade Aston Villa senast. Alltså denna :Szczesny i mål, backar: Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, mittfältet: Flamini, Wilshere, Özil, Cazorla, Gnabry och ensam på topp Giroud.

Fulham satsade så här:Stekelenburg mellan stolparna, backar:Hangeland, Riether, Burn, mittfältet:  Dejagah, Sidwell,  Kacaniklic, Parker, Richardson och längst fram late men briljante Berbatov och Dempsey.

Första halvlek. Det var en jämn första halvlek. Fulham spelade smart men Arsenal däremot gjorde en riktig svag start. Inget tempo, för många bolltoutch och för stillastående.

Mesut Özil bommade ett fint läge tidigt då han försökte passa i stället för att skjuta själv i friläge.
Fulhams bästa chans fick Sidwell men hans volleypärla räddade Szczesny briljant. 0-0 e första 45.

Andra halvlek. Arsenal skruvade upp tempot rejält. Och det skulle ge fem lyckominuter!

Min 58:  Cazorla drog upp anfallet, växelspelade med Giroud som sen hittade ut med bollen till Wilshere och engelsmannen assisterade sen Cazorla som pangade in bollen hårt och lågt, 1-0 Arsenal

Min 62: Snyggt spanskt samarbete gav andra målet, Nacho till Santi och 2-0 Arsenal, magi!

Efter den smällen fick Fulham punka på anfallsspelet och orkade inte riktigt försöka.
 Kacaniklic var i alla fall en ljusglimt med sitt ständiga utmanade men tröttnade han också och byttes ut i 86 min. Darren Bent lyckades missa öppet mål på stopptid då en hemåt-jagandes Koscielny hann hem och störa precis i rätt läge.

Tre poäng, nollan för Szczesny i sin 100:e PL-match, Cazorlas snygga mål och fortsatt serieledning, bra lördag för Arsenal FC!

Som vanligt halvlåg jag framför tv:n och följde matchen spänt. Men det var kul, spännande och snygga Arsenalmål signerat SANTI CAZORLA som gjorde min dag perfekt!