Grym comeback av Arsenal gav tre poäng mot Aston Villa!

We love you Abuameyang!
Ännu en Premier League-helg att se framemot!

Arsenal tog sig an Aston Villa på hemmaplan under söndagen.

Unai Emery satsade på dessa elva: Leno i mål, backar Maitland-Niles, Luiz, Sokratis, Kolasinac, mittfältare: Xhaka, Guendouzi, Ceballos, Pepe och anfallare Saka och Abuameyang.

Första halvlek.
Arsenal inledde med mycket bollinnehav och en frejdig anfallsfotboll. Bakåt var det svängdörrar precis som vanligt.

Aston Villa fick måljubla först efter att Mcginn fixade ledningsmålet efter bara tjugo minuter!
Oturen fortsatte för Arsenal när Maitland-Niles åkte på sitt andra gula kort i matchminut 30.

Andra halvlek.
Hemmalaget öste på för en kvittering och det gav självklart ytor för Aston Villa men det är ju risker man får ta om man ligger under.

Guendouzi blev bryskt fälld av två motståndare, straffen var given och den kom i 59:e minuten. Pepe klev fram och rullade in kvitteringen till 1-1 och gjorde därmed sitt första mål i Arsenals tröja.

Aston Villa svarade direkt och denna gång hittade Wesley nätet, starkt! Arsenal gav såklart inte upp för det utan kämpade hårt för att komma tillbaka ännu en gång.

I den 81:e minuten gjorde Chambers ett läckert mål då han lyfte in bollen högt upp i nättaket och Arsenal hade 2-2!

När klockan tickat fram till 83 avgjorde Arsenals målkung Abuameyang på en mästerlig frispark och hemmalaget vann en otroligt viktig trepoängare! UNDERBART.

Arsenal avancerade därmed upp på fjärdeplats i tabellen med 11 poäng på dom inledande sex matcherna!

Härnäst väntar derby mot Nottingham Forrest i ligacupen redan på tisdag. Sen är det bortamatch mot Manchester United på måndag den 30 september.