Abuameyang tvåmålsskytt när Watford-Arsenal spelade 2-2!

Bildresultat för Aubameyang
2 nya fullträffar av Abuameyang!
Londonderbyt mellan Watford-Arsenal blev en målfest och en rysare!

Mesut Özil var tillbaka i Arsenals elva men Lacazette missar alla matcher denna månad då han är ankelskadad.

Första halvlek. Arsenal rivstartar matchen målmässigt och självklart var det målkungen Abuameyang som visade upp sina skills. 1-0 fixade han efter 21 minuters spel och 2-0 kom i den 32:e minuten efter ett bländande vackert lagspel från mina grabbar.

Andra halvlek. Watford kommer tillbaka starkt. Sokratis bjöd verkligen på reduceringen efter att han tappat bollen i eget straffområdet, vilket miss och 1-2 till hemmalagets stora glädje.

Kvitteringen kom också på straff i den 81 minuten efter ett säkert avslut från Pereyra 2-2 och delad poäng i ett svängigt och sprakande derbyt mellan två lag utan försvarsspel!

Arsenal kliver därmed upp på åtta poäng i tabellen på en sjätteplats med samma poäng som Tottenham, Manchester United, Leicester och Chelsea.

Liverpool och Manchester City kommer ha ett egen guldstrid även denna säsong, så himla trist!

West Ham kan dock gå förbi om det skulle bli vinst borta mot Aston Villa imorgon kväll.

Nu är det bara att tagga om för Arsenals spelare, ta lärdom av dom defensiva misstagen mot Watford, träna fokuserat i veckan och förvänta sig en tuff bortamatch mot Frankfurt i Europa League på torsdag!