SEGER!
Arsenal inledde höstens Europa League-äventyr på bortaplan mot tyska Frankfurt.

Unai Emery gav flera yngre spelare chansen som Joe Willock 20 år, Bukayo Saka 18 år och Emile Smith-Rowe 19 år.

Här kommer startelvan i sin helhet: Martinez, Chambers, Mustafi, Luiz, Kolasinac, Torriera, Xhaka, Willock, Smith-Rowe, Abuameyang och Saka.

Första halvlek. Bägge lagen visade upp offensiva skills och det är en jämn halvlek. Efter 38 minuters spel slår Joe Willock till med sitt första mål i Arsenals tröja, riktigt kul! En ledning bortalaget har med sig in till halvtidsvilan.

Andra halvlek. Frankfurt flyttar upp och går såklart all in för en kvittering. Det öppnar ju upp för ytor till Arsenals snabba spelare men det är ju en risk hemmalaget får ta vid underläge.
Pepe får hoppa in med halvtimmen kvar. Och Arsenals nyförvärv spelar fram tonåringen Saka som gör ett mycket vackert mål, från 20 meter.

2-0 och matchen känns ganska vunnen men samtidigt kan Arsenal bjuda på mycket bakåt så man kan aldrig vara riktigt säker.

3-0 gör Abuameyang och nu är segern i hamn. Frankfurt drabbades också av ett rött kort med tjugo minuter kvar och det var då Arsenal kunde avgöra rejält!

Tre poäng, en nolla, kidsen glänste och Arsenal fick den perfekta starten på Europa League-gruppspelet.