Äntligen en hemmaseger för Sirius i jakten på nytt kontrakt i allsvenskan!

Bilden kan innehålla: 7 personer, personer som ler, personer som står och utomhus
UNDERBAR Sirius-seger!
Igår spelades en grymt viktig match i allsvenskan mellan Sirius-Falkenberg!

Det var fredagsmatch och många fans hade sökt sig till nya Studenternas IP denna fina men lite kyliga höstkväll.

Pappa och hans polare satt på sina säsongskortsplatser medan jag hade köpt biljett och satt några trappor längre bort med härlig uppsikt över planen och spelarna, riktigt nära gräset!

Matchen drog igång och första tjugo var det Falkenberg som var det bättre laget men som tur var för Sirius så radade Lukas Jonsson upp den ena superräddningen efter den andra.

När klockan stod på 30 slog Christer Gustavsson till med ett makalöst vackert mål från sisådär 25 meter och hemmalaget laget gick till halvtidsvila med en härlig 1-0-ledning!

I andra halvleken fortsatte Sirius ligga tajt i försvarsspelet och med en mix av flyt och effektivitet framåt blev det 2-0 efter att Philip Haglund spelat fram och Elias Andersson som bara skulle peta in bollen i öppet men mål men det hjälpte en Falkenberg-spelare till med och målet bokfördes således som ett självmål.

Falkenberg var värda ett mål och kanske till och med poäng men ribban stod i vägen en gång och resten av alla chanserna laget skapade räddade Lukas Jonsson!

Stämningen var magisk och många fans klappade i händerna och visade spelarna sitt stöd från läktarhåll och västra sidan sjöng matchen igenom och det gav också tre oerhört viktiga Sirius-poäng.

Det var en kul match att se live och sen var det jättebra att mittbacksstjärnan Daniel Jarl var tillbaka i laget och spelade sista tjugo då han bytte av Kebba!

En annan spelare som var kungligt bra var Christer Gustavsson men Sirius vann matchen på LAG-insatsen.

Härnäst väntar IFK Göteborg på bortaplan men först är grabbarna värda en ljuvlig helg efter segern under gårdagen!

TACK.













Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Medaljregn i Special Olypics World Games i Berlin 2023!

En lärorik innebandydag på IFU!

En kul baskethelg i Skövde!