Fördel Barcelona efter 3-0-segern mot Liverpool i Champions League!

Bildresultat för Barcelona-Liverpool 3-0
Messi-show mot Liverpool! Men Liverpool gjorde en grym match och siffrorna speglade inte matchbilden!

Igår var det första semifinalen i Champions League mellan Barcelona-Liverpool.
Det blev en kul och spännande match!

Barca fick en toppenstart när Luis Suarez styrde in ledningsmålet efter en snygg passning från Jordi Alba!

Liverpool skapade mängder av chanser men kunde inte förvalta dom till mål.

Barcelona behöll sitt uddamålsförsprång efter första halvlek.

Liverpool fortsatte pressa på och skapa chanser under andra halvleken och Ter Stegen gjorde den ena grymma räddningen efter den andra och stoppade Mané, Salah och gänget från nätrassel.

Leo Messi fixade 2-0-målet då han var först på en stolpretur och rullade in bollen i öppen kasse.

Och i slutminuterna bjöd Messi på frisparksmagi då han curlade in bollen i ena krysset. Riktigt läckert och Barca vann med 3-0!

Salah som brukar vara säker bommade ett gyllene läge och prickade stolpen trots öppet mål i 85.e minuten.

Nu har Barcelona ett superläge att ta sig vidare men Liverpool kommer såklart ge allt i returen på Anfield Road om exakt en vecka!