Arsenal tillbaka på vinnarspåret efter 3-1-vinsten mot Valencia!

Lacazette
Målkung: Alexandre Lacazette!
Första Europa League-semifinalen mellan Arsenal-Valencia skulle spelas igår på Emirates Stadium!

Fansen stod bakom hemmalaget efter några tunga ligamatcher i rad och stämningen var magisk under torsdagskvällen.
Tyvärr hamnade Arsenal i ett tidigt underläge men innan första halvleken var över hade hemmalaget vänt och ledde med 2-1 efter dubbla fullträffar av den franske anfallaren Alexandre Lacazette!

Vid kvitteringen stod Abuameyang för framspelningen och Lacazette behövde bara lägga in bollen i det öppna målet och andra målet var en nick som gick in via stolpen och målvaktens handskar efter flygande Arsenal-kontring.

Valencia bjöd upp till kamp och skapade många chanser under 45 fartfyllda minuter men Petr Cech glänste och stod för flera grymma räddningar!

I andra halvleken fortsatte bägge lagen bjuda på en rolig, offensiv och teknisk fotboll.

Och på stopptid pangade Arsenals nr 14 Abuameyang in 3-1 efter ett läckert avslut och en lika grym crosspassning från Kolasinac och första semifinalronden tog mina grabbar hem. UNDERBART!