Arsenals toppfyra-dröm sprack mot Brighton!

Laca Auba
Arsenal-supporter forever!
Säsongens närmar sig sitt slut och under helgen spelades nästa sista omgången av världens bästa liga.

Arsenal som kom från en härlig 3-1-seger mot Valencia skulle ta sig an bottenlaget Brighton på hemmaplan!

'Unai Emery satsade på sina offensiva stjärnor Lacazette, Özil och Abuameyang.

Arsenal fick en pangstart på matchen när Abuameyang snyggt placerade in 1-0-målet på straff efter blott sju minuter. En ledning mina grabbar höll halvleken ut.

I andra halvlek kom Brighton in i matchen och i den 61 minuten kvitterade Glenn Murray till 1-1 och det resultatet stod sig dessvärre matchen ut!

Arsenal missar nu en toppfyra-plats och fansen var givetvis missnöjda när slutsignalen gick och det var jag också!

Inför sista omgången står Manchester United på 66 poäng och Arsenal har 67 poäng och Tottenham behåller fjärdeplatsen med 70 poäng och 8 plusmål bättre än Londonkollegan.

Nästa söndag då ligan avslutas möter Manchester United-Cardiff, Tottenham ställs mot Everton och Burnley-Arsenal och då ska allt avgöras!

Jag hoppas sjukt mycket på att Arsenal vinner och får ett perfekt avslut på Premier League-säsongen.

Guldet står mellan Manchester City och Liverpool, två toppklubbar som dominerat den här säsongen från match 1. Bägge klubbarna har pressat varandra och bara radat upp vinster och det är väldigt imponerande!

Imorgon ställs Manchester City mot Leicester och måste ta tre poäng eftersom Liverpool stod för en superinsats och vann borta mot Newcastle med 3-2 under lördagen trots en tuff skada på målkungen Salah!

I sista omgången möter Liverpool duktiga succélaget Wolverhampton på hemmaplan och Manchester City får mäta krafterna mot Brighton på bortaplan och då får vi se vilka av dom två superklubbarna som koras till ligamästare!

Min dröm är att Arsenal säkrar den där Europa League-final-biljetten på torsdag och i så fall väntar en sista möjlighet att komma tillbaka till Champions League där Arsenal hör hemma.