Bilden kan innehålla: 8 personer, inklusive Petra Jonsér, Lina Moberg Åhr, Josefin Hagel och Malin Spångberg, personer som ler

Det var ett gäng taggade Örnar som träffades denna härliga lördagsförmiddag. Vi ställde upp med två lag. Och denna gång skulle vi bilda ett rent tjejlag och det kändes bara så bra!

Dagen inleddes med divisoneringsmatcher för att få till så jämna grupper som möjligt.

Vi tjejer hamnade i samma grupp som Bålsta 2, Fyrisgården 1 och Fyrisgården 2.

Killarna fick möta Bålsta 1 och Roslagen Sol.

Vi inledde storstilat med en 5-3-seger mot Bålsta 2. Alla var grymma och vår taktik att stressa högt gav resultat. Jag fixade tre mål så det var jättekul för egen del, Speciellt skottet från halva planen var minnesvärt. Vi spelade tre mot tre och det var lite ovant men väldigt roligt. Alla var riktigt bra och många glänste i vårt lag.

Sedan mötte vi Fyrisgården 1. I den matchen bjöd vi också på fin innebandy och gick segrade ur striden med 10-5. Jag fick göra tre mål då också men ALLA spelare bidrog och kan vara stolta.

Efter detta tog vi oss an Fyrisgården 2.

Vi hamnade i tidigt 2-0-underläge men gjorde en nice comeback. Seger med 8-6 blev det till slut!
Blev två nya mål från min klubba men vi gjorde detta tillsammans och jag tycker alla är värda MVG.

Nu stod det klart att vi vunnit vår grupp och skulle då få möta hela seriens bästa lag Bålsta 1.

Vi kämpade och gjort allt vi kunde men Bålsta 1 var både 1, 2 och 3 klasser bättre på det mesta.

Nu väntade match om 3-4-plats och åter igen skulle vi få möta Bålsta 2.

Det började underbart när jag sköt in ledningsmålet och vi hade 2-2-läge efter första perioden.

Vi hängde med bra även i andra perioden och tryckte på. Men innebandy är inte rättvist alla gånger och det visade sig på dom grymmaste av sätt mot Bålsta 2.

Jag är så stolt över att få spela i Storvreta IBK-örnarna och vad vi presterade under dagen. Det kan inget resultat i världen ändra på!

Grabbarna gjorde också en fantastiskt insats mot svårspelade lag som Bålsta 1, Roslagen Sol och Fyrisgården.

TACK FÖR EN TOPPENDAG ALLA FANTASTISKA LAGKAMRATER, LEDARE OCH DOMARE SOM GJORDE DETTA MÖJLIGT