Arsenal säkrade gruppsegern i Europa League efter 3-0-seger mot Vorskla!

Emile Smith Rowe celebrates his goal against Vorskla
Segertåget rullar vidare!
Unai Emery gav ungdomarna chansen i kvällens bortamatch mot Vorskla i Europa League.

Cech var tillbaka i mål, backar: Jenkinson, Hodling, Lichtsteiner, Maitland-Niles mittfältare: Smith-Rowe, Elneny, Ramsey och Guendouzi och på topp: Nketiah och Willock.

Första halvlek.
Arsenal fick bästa möjliga start på matchen när 18-årige Emile Smith-Rowe fixade 1-0 efter blott tio minuters spel. Fint förarbete också av Aaron Ramsey och Eddie Nketiah!

Aaron Ramsey slår in 2-0-målet på straff iskallt av Arsenals nr 8 efter 27 minuters spel!
I slutet av halvleken bryter Mohamed Elneny en slarvig passning och resten gör Joe Willock helt på egen hand. 19-åringen placerar mycket vackert in sitt första mål i Arsenal-tröjan.

Andra halvlek.
Arsenal fortsätter spela bra fotboll och har kontroll. Sedan gjorde trion Zech Medley, Bukayo Saka och Charlie Glimour debuter för Arsenal under den andra halvleken! Riktigt kul såklart.

Tre poäng, säkrad gruppseger och inga skador = perfekt dag på jobbet för Arsenals spelare, tränare och fans!

Nu väntar några dagars vila innan ett laddat Londonderby mot lillebror Tottenham väntar på söndag!