Bildresultat för Arsenal-Wolverhampton 1-1
Poängfixare: Mkhitaryan .

Arsenal tog sig an succénykomlingarna Wolverhampton på hemmaplan under söndagen.

Ett Arsenal utan en skadad Danny Welbeck men med en riktigt bra form.

Unai Emery valde att ställa upp med denna elvan: Leno i mål, backar: Bellerin, Mustafi, Holding, Kolascinac, mittfältare: Xhaka, Torreira, Özil, Iwobi, Abuameyang och anfallare: Lacazette.

Första halvlek.
Det är bortalaget som rivstartar matchen allra bäst. Och efter bara tretton minuter tar dom också ledningen efter slarv av Granit Xhaka och smart spel från Wolverhampton.
Arsenal försöker och är riktigt nära en kvittering när Alexandre Lacazette fintar snyggt och skjuter hårt men en Wolverhampton-spelare blockar skottet. Wolverhampton håller sin ledning halvleken ut.

Andra halvlek.
Arsenal spelar betydligt rappare och piggare i andra halvlek, Hemmalaget skapar chanser framåt och det känns som det bara är en tidsfråga innan målet kommer. I slutet när Arsenal fortsätter sin kvitteringsjakt byts Mkhitaryan in och det skulle bli ett toppenbyte. Arsenals nr 7 slog till från långt håll och bollen skruvade sig in vid Rui Patricios ena stolpen. 1-1 i minut 86 och Arsenals supersvit var räddad! Men det var riktigt nära att Wolverhampton fick med sig alla tre poäng på stopptid men Leno ryckte ut och gjorde en grym räddning.

Plus: Arsenals andra halvlek. Lenos fem-plus-insats och Mkhitaryans mål.
Minus: Försvarsspelet.

Nu väntar ett landslagsuppehåll och ett litet break från världens bästa liga Premier League!