Så nära Arsenal!

Bildresultat för Aubameyang
Returmatch i London mellan Arsenal och Olympiakos. Vilken rafflande nagelbitare det skulle bli!

Första halvleken slutade mållöst och det var en riktigt jämn match lagen emellan.

I andra halvlek fick det grekiska laget hål på hemmalaget efter en kraftfull nick av Cisse som blev snyggt framspelad av Valbuena. 1-0 Olympiakos och 1-1 totalt, helt lika således!

Arsenal växlade upp, började skapa chanser framåt och spelade glimtvis fotboll med både fart, finess och teknik.

Resultatet stod sig dock matchen ut och nu väntade en oviss förlängning!

Lagkapten Abuameyang bjöd på ett fantastiskt bicazletamål och det betydde 2-1 Arsenal med bara två minuter kvar av matchen! Men Olympiakos fick en möjlighet till och tog den.

Arsenal åkte på därmed ut i Europa League  på dom brutalaste av sätt efter en mix av oflyt, ineffektivitet och svajigt försvarsspel!

Känslorna var många direkt efter matchen och jag var både ledsen, arg och besviken.

Men livet går vidare och Arsenal har fortfarande allt att spela för. Nå långt i FA-cupen, försöka fixa en topp sex placering i ligan och avsluta säsongen starkt!

Jag kommer alltid heja på Arsenal. Det är mitt lag idag, imorgon och för evigt!