Auba
Abua kan man lita på! Arsenals målkung.

Kvällens målfest stod Arsenal och Everton för i söndagens sena match från Emirates Stadium.

Arsenals startelva var ungdomlig och såg ut så här: Leno, Bellerin, Mustafi, Luiz, Kolasinac, Ceballos, Xhaka, Pepe, Özil, Abuameyang och Nketiah!

Everton fick en ordentligt drömstart med mål efter en minut och fullträffen fixade Calvert-Lewin akrobatiskt efter en  frispark från islänningen Sigurdsson. Arsenals försvarsspel däremot var bedrövligt.

När klockan visade 27 slog inhopparen Saka en magisk cross som Nketiah vackert styrde in till 1-1, hans första mål i Premier League denna säsong! Häftigt.

Sen gjorde Arsenals nr 14 Abuameyang 2-1 efter en perfekt tajmad passning från nyförvärvet Luiz! Avslutet av Abua var fantastiskt.

2-2-målet slog Evertons brasse Richarlson in på stopptid efter en lätt galen första halvlek som innehållit fyra mål.

Andra halvlek nu! Blott 52 sekunder in i halvlek två nickade Abuameyang in 3-2 efter en magnifik assist från Pepe!
3-2 Arsenal UNDERBART.

Everton var med hela matchen, alla 96 minuter och gav Arsenal en rejäl genomkörare och motstånd. Leno var lysande i målet och klev fram som matchvinnaren tillsammans med lagkapten Abuameyang.

I och med dom tre poäng avancerade Arsenal upp till nionde plats i tabellen förbi, Everton dessutom!

Härnäst väntar returmatch i Europa League mot Olympiakos för mitt lag.