Mina tankar om Premier League-säsongen 2019/2020!

Bildresultat för i believe in arsenal
Ett lag = en kärlek!
Premier League-säsongen 2019/2020 har bara handlat om ett lag oslagbara Liverpool!

Jurgen Klupp har byggt upp en lagmaskin som vinner varje match och sänker motståndarna med ett magnifik press-spel och många mål framåt sen är defensiven fantastisk.

Där bakom slåss Manchester City, Leicester, Chelsea Tottenham och nykomlingarna Sheffield United om platserna två, tre och fyra. Spänningen lever kring dom placeringarna så det känns kul!

Arsenal har det kämpigt i mittens rike av tabellen men har spelat riktigt bra dom senaste matcherna och är fortsatt obesegrade 2020. I förra ligaomgången blev det en härlig 4-0-seger mot Newcastle och i torsdags blev det tre nya härliga poäng efter en imponerande vinst mot Olympiakos i Europa League.

Så Arsenal är på gång! Förhoppningsvis kan mitt lag klättra några pinnhål under dom avslutande matcherna och kanske nå topp sex.

Jag hoppas att Arsenal kan gå hela vägen både i FA-cupen men framförallt i Europa League! Framtiden ser ändå lovande ut med unga stjärnor som Guendozi, Saka och Martinelli plus målkungarna Abuameyang och Lacazette och assistmästaren Özil.

Fotboll är en magisk sport med känslor, tro och kärlek!






Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Medaljregn i Special Olypics World Games i Berlin 2023!

En lärorik innebandydag på IFU!

En kul baskethelg i Skövde!