En vinnande dag på IFU-arena!

Idag skulle andra etappen av Upplandstrilogin avgöras på IFU-arena.

Vi Örnar ställde upp med tre starka lag! Det var ett gäng taggade spelare som samlades denna lite regniga söndagsmorgon.

 I mitt lag spelade Robin, Martin W, Jeppe, Anton, Oliver, Marcus, Pelle och Isak.

Första matchen ut var mot Roslagen Sol. Det blev en härlig storseger med 10-2 efter en riktigt bra genomförd match av oss alla. Kul att bidra lite till vinsten med två snygga assist!

Andra matchen ut var mot Tierp. Där fortsatte vi visa prov på spelglädje och många mål. Vi vann med fina 11-2!

Eftersom vi bara var tre lag i gruppen mötte vi varandra två gånger under gruppspelet där ettan gick vidare direkt till finalen medan tvåan och trean fick göra upp i semifinalen.

Tredje matchen och vi mötte åter igen Roslagen Sol. Det blev ännu en seger denna gång med 8-1!
Vår tränare Simon var nöjd med vårt spel men gav oss utmaningen att ha minst tre passningar inom laget innan vi gjorde mål och det funkade glimtvis. Några av våra fullträffar kom efter snyggt one touch-spel!

Fjärde matchen för dagen var mot Tierp. Och vi bjöd på en grym målfest som slutade med en förkrossande 17-3-vinst! Jag gjorde två mål och en assist, så det var riktigt kul!

Nu hade vi säkrat en finalplats, frågan var bara vilka vi skulle få möta i kampen om bucklan. Svaret blev Roslagen Sol.

Finalen blev nervig till en början innan vi hittade vårt spel. Vi hamnade ganska tidigt i underläge, innan jag stressade fram ett självmål fram till 1-1. Vi ledde med uddamålet 4-3 efter första perioden. I andra perioden lossnade det för oss och vi bjöd på fem mål och vann guldet efter en 9-3-vinst. Det var så coolt att få bära kaptensbindeln i finalen!











Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Medaljregn i Special Olypics World Games i Berlin 2023!

En lärorik innebandydag på IFU!

En kul baskethelg i Skövde!