Arsenal fortsätter att kryssa i ligaspelet!

Laca and Auba
I veckan som gick stod Arsenal för en glimrande insats mot Liverpool i ligacupen och var sekunder från att vinna. Det blev 5-5 efter 90 plus stopptid innan allt fick avgöras på straffar = vilket ju är ett lotteri.

Under gårdagen kom Wolverhampton på besök och Unai Emery satsade på dessa elva: Leno, Chambers, Sokratis, Luiz, Tierney, Özil, Guendouzi, Torriera, Ceballos, Lacazette och Abuameyang!

Första halvlek.
Hemmalaget inledde bäst. Och ledningsmålet kom också redan efter tjugoen minuters spel. Luiz slog inspelet, Lacazette fixade den fina framspelningen och Abuameyang placerade vackert in 1-0-målet! Hans 50:e mål i sin 74:e match, fantastiska siffror! Arsenal behöll sina uddamålsledning halvleken ut.

Andra halvlek.
Wolverhampton som ju inlett säsongen lite knackigt är ett lurigt lag som kan stjäla poäng av topplagen det har dom visat förr. 18-årige Gabriel Martinelli bytte av Alexandre Lacazette i den 60:e minuten och sen fick duktiga Lucas Torriera lämna planen i ett oförklarligt offensivt byte när Arsenal fortsatt var i ledning. Det utnyttjade självklart Wolverhampton och kvitterade sent i 74:e minuten och hemmalaget fick således nöja sig med en poäng!

Nästa match är redan på onsdag då Arsenal kan säkra gruppsegern i Europa League vid seger.