Tvärstopp mot Leicester!
Fotboll kan vara den bästa som finns men också det sämsta!

Arsenal tog sig an överraskningslaget Leicester under gårdagen på King Power Stadium.

Unai Emery fortsatte prova sin trebackslinje och gav Mesut Özil en sällsynt chans i startelvan. Sen återfanns även Bellerin och Holding på planen efter sina långtidsskador.

Första halvleken var bara Leicesters. Men målen uteblev trots massivt tryck från hemmalaget! Arsenal slarvade mycket i passningsspelet men skapade en het chans som Lacazette tyvärr sköt över.

Andra halvlek nu. Leicester fortsatte imponera och visade sin fans varför dom ligger så pass högt upp i tabellen. Jamie Vardy fixade ledningsmålet när klockan visade 69:e minuter och sedan ökade James Maddison på till 2-0 och matchen var givetvis vunnen.

Arsenal kan så mycket bättre än så här och landslagsuppehållet kommer verkligen lägligt för Emery har mycket att ordna för att få spelarna att börja vinna och hitta någon sorts lugnt i kaoset i försvarsspelet!

Nästa match är den 23 november på Emirates Stadium där Arsenal är starka och då kommer Southampton på besök.