Europa League table

Arsenal har verkligen imponerat i Europa League-spelet under hösten och har ju inlett gruppspelet strålande med tre raka vinster!

Under onsdagen  väntade en tuff bortamatch mot Vitoria,

Unai Emery ställde upp med en ungdomlig elva: Martinez, Mustafi, Holding, Sokratis, Maitland-Niles, Willock, Ceballos, Tierney, Pepe, Martinelli och Saka.

Första halvlek bjöd på jämnt spel och ganska bra fotboll. Hemmalaget hade en ribbträff genom Pepe men Arsenal däremot hade det lite svårare att skapa chanser framåt! 0-0 blev halvtidssiffrorna.

Andra halvlek nu! Det var mållöst riktigt länge men i den 80:e minuten fixade Mustafi 1-0 efter en snygg frisparksvariant av Pepe! Vitoria svarade på stopptid efter en akrobatisk fullträff från Duarte så matchen slutade 1-1.

Arsenal toppar grupp F med 10 poäng och fina 11-3 i målskillnad och tvåa är tyska Frankfurt med sex poäng.