Storvreta IBK krossade Sirius med 11-3 i den första kvartsfinalen av sju på IFU-arena!

Bilden kan innehålla: en eller flera personer och basketplan
Storvreta IBK visade klass på planen och vi fans gjort vårt från läktarhåll! 
I torsdags var det slutspeldags när Storvreta IBK-Sirius skulle mötas i den första av sju matcher under kvartsfinalserien.

Innebandy är stort i Uppsala så det var många som tagit sig till IFU-arena denna kväll.

Jag mötte upp mina lagkamrater från Örnarna och tillsammans stod vi i klacken och skapade magisk stämning och visade vår support för regerande mästarna Storvreta IBK! Vi sjöng matchen igenom och det var många fina ramsor och några pikar till Sirius också.

Albin Sjögren prickade in 1-0-målet efter exakt en minut och sen flöt det bara på. Storvreta IBK bjöd på mängder av mål och flera av dom var riktigt snygga dessutom. Sirius hade ingenting att säga till om i ett derby som mästarna dominerade totalt.

Det var grymt kul att se matchen live och få kolla in sina idoler och förebilder på nära håll. Alexander Rudd var så svårstoppad och han är mästerlig på att täcka bollen. Sen har han Özil-känsla i sina passningar och då är det toppklass!

När domaren blåste av matchen hade Storvreta IBK vunnit med hela 11-3 efter en utklassning i mästarstil. Dessutom räddade världens bästa målvakt Viktor Klintsten en straff!

Målen fixade: Albin Sjögren (2), Alexander Rudd, Robin Nilsberth (2), Rasmus Sundsteth, Fredrik Lindholm, Niklas Winroth, Tobias Gustavsson, Henke Stenberg och Valdemar Alroth!

Bilden kan innehålla: 2 personer, personer som deltar i en idrottsaktivitet och basketplan
Rudd-magi! 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Medaljregn i Special Olypics World Games i Berlin 2023!

En lärorik innebandydag på IFU!

En kul baskethelg i Skövde!