Alexander Rudd-magi när Storvreta IBK besegrade Mullsjö med 8-2!

Bildresultat för Alexander Rudd Storvreta IBK'
Rudd-magi!
Sista hemmamatchen i grundserien och storpublik på IFU-arena när regerande mästarna och grundserievinnarna Storvreta IBK tog emot tredjeplacerade Mullsjö.

Jag tittade såklart på matchen LIVE med mina vänner och lagkamrater i Örnarna: Sandra, Fredrik Tjäder, Tati, Jimmy, Malin och Fredrik Johansson. Vi satt högt upp och hade en bra överblick över planen så det var coolt.

Det var lite slutspelskänsla där på planen med ganska tufft spel och taggade spelare! Mullsjö inledde starkaste och gjorde också öppningsmålet. Sedan vände Albin Sjögren och Niklas Winroth matchen och hemmalaget hade med sig en 2-1-ledning efter första perioden.

I mellanperioden bjöd Alexander Rudd på magi när han satte en iskall straff fram till 3-1 men Mullsjö gav Storvreta IBK en rejäl fajt och reducerade men hemmalaget höll sin ledning perioden ut.

Och i sista perioden visade Storvreta IBK sin klass och gick ifrån till en solklar 8-2-vinst.
Målen fixade Albin Sjögren (2), Niklas Winroth, Alexander Rudd (3), Emil  Helmrich och Henke Stenberg!

Mina mest minnesvärda ögonblick från matchen var nog: den grymma stämningen på IFU-arena, att få se matchen med några av sina allra bästa vänner,  Alexander Rudds straffmagi och Albin Sjögrens målshow för det var UNDERBART.

Nu väntar Helsingborg borta för Storvreta IBK och sen börjar kvartsfinalserien med start 21 mars!