Leo Messi tremålsskytt när Barcelona vann mot Real Betis med 4-1!

Kramkalas ala Barca!
Barcelona fortsätter att rada upp segrar i La Liga.

Under söndagen kom ännu en trepoängare när Barca tog sig an Real Betis på bortaplan!

Världens bästa spelare Lionel Messi visade åter igen sin klass. Först skruvade han in en toppklassfrispark i ena krysset och sen avslutade han halvleken med ett läckert avslut fram till 2-0 efter en grym assist från Luis Suarez.

I andra halvlek stängde Suarez själv matchen med ett solomål fram till 3-0. Barcelonas målkung fintade bort hela Real Betis försvar innan han placerade in bollen i mål.

Hemmalaget fick in en snygg reducering genom Loren Moron innan Lionel Messi avslutade sin uppvisning med sitt tredje mål i matchen i den 85:e minuten. En drömchipp över målvakten. Så vackert!

Barca vann med hela 4-1 mot Real Betis och Lionel Messi visar på dom tydligaste av sätt att han är den här planetens bästa fotbollsspelare!

Barcelona leder ligan storstilat 10 poäng före tvåan Atletico Madrid och hela 12 poäng före Real Madrid.

Jag både tror och hoppas att Barca kommer ta hem ligan, cupen och kanske också Champions Leagues när säsongen summeras i maj.

Att se Leo Messi spela fotboll är en så glädje och kärlek till sporten! UNDERBART.