Grym comeback gav Arsenal en Europa League-kvartsfinalbiljett!

Arsenal tog sig vidare med stil!
Det var pressat läge igår för Arsenals stjärnor. Rennes hade en 3-1-ledning att försvara inför returmatchen på Emirates Stadium!

Men Arsenal skulle visa sin klass. Efter bara fem minuters spel fixade Abuameyang 1-0, snyggt framspelade av Ramsey. Och när klockade visade sexton slog Maitland-Niles till med sitt första mål på hemmaplan. Han nickade in 2-0 efter en grym cross av Abuameyang. En ledning Arsenal höll halvleken ut.

Andra halvlek nu. Stämningen var magisk på Emirates Stadium och fansen var fantastiska. Rennes var ruggigt nära en förödande reducering för Arsenals skull men Niang prickade stolpen.

Med kvarten kvar ökade Abuameyang på till 3-0 och då kändes segern i hamn! Arsenals försvar höll tätt matchen igenom och Petr Cech fick hålla nollan mot klubben han spelat i som ung! UNDERBART.

Arsenal bjöd på fina mål, tajt försvarsspel och tog sig vidare till Europa Leagues kvartsfinal med totalt 4-3 mot franska Rennes! Bortalaget kan ändå vara stolta för dom gav Arsenals spelare en rejäl fajt sett över 180 minuters spel.

Idag väntar lottningen till både Champions League och Europa League och jag hoppas Arsenal får en bra lottning såklart!