Storvreta IBK-Falun = en match att minnas!

Bildresultat för Storvreta IBF-Falun 8-7
SEGER!


Igår var det klassikermöte på IFU-arena mellan Storvreta IBK och Falun.

Dom två bästa lagen i SSL skulle göra upp och sen var det ju också en repris på förra årets SM-final som Storvreta IBK vann med förkrossande 6-2.

Matchen tv-sändes på Eurosport 1 och började först kl 19:15. Det var tur för mig som pulsade i snön med cykeln från Fyrishov (där vi hade haft gemensam innebandyträning) till IFU-arena.

Men jag hann fram i tid och kunde möta upp mina vänner Sandra, Fredrik Tjäder, Malin, Fredrik Johansson och Tati. Vi skulle se matchen tillsammans!

När vi hittat våra platser och matchen var igång skulle det bjudas på innebandy i världsklass.

Spänning, dramatik och en massa mål!

Falun inledde starkast och 17-årige Malte Lundmark visade att han är en otrolig talang och stänkte in ett hat trick.

Falun ledde ett tag med 5-2 innan hemmalaget växlade upp rejält!

Det stod 7-7 efter full tid och då kvitterade Albin Sjögren med ett riktigt snyggt mål med bara 30 sekunder kvar av matchen!

Sen fullbordade Robin Nislberth Strovreta IBK:s supercomeback med att trycka in vinstmålet som betydde 8-7 och därmed skjuta hem segern och serieledningen till hemmalaget! Publiksiffra:2 268.

Storvreta IBK:s målvakt Viktor Klintsten var briljant i kassen och räddade väldigt många heta lägen för Falun så utan hans insats hade det nog inte gått vägen. 

Storvreta IBK:s mål gjorde:Valdemar Alroth , Rasmus Sundsteth, Victor Andersson, Robin Nilsberth (2), Tobias Gustavsson, Henrik Stenberg och Albin Sjögren👌👌👌.

Detta var en magisk match att få se live. Och vi fans hjälpte Storvreta IBK till segern och sjöng matchen igenom och det kanske gav spelarna lite extra kraft och energin i benen!

Att få se sina idoler och förebilder på nära hålla med några av sina allra bästa vänner det är toppen.
Relaterad bild
Malte Lundmark: en supertalang och grymt bra spelare!



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Medaljregn i Special Olypics World Games i Berlin 2023!

En lärorik innebandydag på IFU!

En kul baskethelg i Skövde!