Bilden kan innehålla: en eller flera personer, personer som står och utomhus
Segerglädje!
Då var det ännu en fullmatad Premier League-omgång att vänta.

Veckomgång dessutom! Under tisdagen tog sig sig Arsenal emot Cardiff på hemmaplan.

Mesut Özil var tillbaka i startelvan, kul!

Inför matchen var det fina och rörande scener med vackra banderoller på fotbollsspelaren Sala som så tragiskt omkommit i en flygplansolycka när han skulle åka och skriva kontrakt med Cardiff.

Nu till själva matchen.

Cardiff stod upp riktigt bra under första halvlek så Arsenal fick nöja sig med 0-0 efter den första halvleken.

I andra halvlek fortsatte det vara jämnt spel mellan lagen. Men i den 66 minuten fick Arsenal straff och nr 14 Abuameyang klev fram och slog mycket snyggt in ledningsmålet för hemmalaget och 1-0!

Sedan bjöd Lacazette på ett grymt solomål fram till 2-0 och på stopptid fick Cardiff in ett tröstmål efter ett grymt avslut från Mendez-Laing.

Både skön, välbehövlig och viktig trepoängare för Arsenal som gick upp på samma poäng som fyran Chelsea som har match först ikväll.

Burnley stoppade Manchester Unites 8 matchers vinst-svit efter 2-2 på Old Trafford och Newcastle skrällde rejält efter 2-1-vinsten mot Manchester City! UNDERBART.

Nu väntar några dagars förberedelser och träningspass innan Arsenals spelare ska möta Manchester City till helgen!