Arsenal vidare i FA-cupen!

CUPSEGER!
Arsenal skulle möta Blackpool på bortaplan under lördagskvällen.

Emery gav många ungdomar chansen och där ibland fanns 18-årige Joe Willock.

Cech vaktade målet, backar: Kolasinac, Sokratis, Lichsteiner, Jenkinson, mittfältare: Ramsey, Elneny, Willock, Iwobi, Maitland-Niles och anfallare: Nketiah.

Det tog bara elva minuter innan Joe Willock hade hittat nätet för Arsenal! 1-0 till Arsenal. Aaron Ramsey prickade ribban med sin frispark och först på returen var Joe Willock och petade in bollen i mål.

2-0 slog Joe Willock in efter en snygg assist från jämnårige Edward Nketiah vilket också var halvtidssiffrorna.

I andra halvlek fortsatte Arsenals unga spelare bjuda på fin fotboll glimtvis. Inhopparen Alexandre Lacazette byggde upp anfallet, Aaron Ramsey spelade fram och Alex Iwobi rullade in 3-0-målet i öppen kasse!

Arsenal vann, Petr Cech fick hålla nollan och Joe Willock glänste med två vackra mål men även Aaron Ramsey imponerande stort ikväll.

Blackpool försökte men orkade inte stå emot Premier League-femman Arsenal trots hemmaplan.

Nästa helg är det Londonderby för Arsenal när West Ham väntar på bortaplan!