Storvreta IBK:s tredjefemma visade vägen mot guld!

Fredrik Lindholm.
MATCHVINNARE!
Igår var det ju äntligen dags för SM-finalen mellan Storvreta IBK-Falun!

Och bland alla stjärnor nere på planen så var det Storvreta IBK:s tredjefemma med Fredrik Lindholm, Valdemar Ahlrot och Nicklas Paulsson som dominerade totalt och gjorde tre av sex mål!

Falun spelade glimtvis bra innebandy men orkade inte stå emot alls mot ett Storvreta IBK som visade att dom är Sveriges bästa lag.

Storvreta IBK hade greppet under hela finalen både mål och spelmässigt! Falun kom visserligen tillbaka från 0-2 till 2-2 men sedan spikade Viktor Klinsten igen i kassen och Storvreta IBK drog ifrån till en fantastisk 6-2-kross!

Stefan Forsman hyllade Fredrik Lindholm så fint efter matchen: – Är det någon som är värd den här framgången så är det Fredrik. Det finns ingen som jag gläds med mer än honom. Han har inte varit ordinarie men jobbat och slitit, aldrig vikit ner sig och varit lojal. Det är grymt, jag är så stolt.

Otroligt skönt, det är detta vi har kämpat för hela säsongen, säger Fredrik Lindholm.
Jätteskönt att få chansen i semifinalen och finalen. Att sedan gå in och hänga en balja i finalen som blev det avgörande målet... ja, jag är jättenöjd, säger han.

Lindholm har Storvreta som moderklubb och har spelat där sedan han var fem år.
Han har själv stått på läktaren och hejat på laget när han var liten.
– Det är klart att jag drömt om det här. Att spela SM-final har alltid varit målet. Det här är vår Stanley Cup. Men det här är ändå obeskrivligt, jag trodde aldrig det skulle hända.



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Medaljregn i Special Olypics World Games i Berlin 2023!

En lärorik innebandydag på IFU!

En kul baskethelg i Skövde!