Klackmagi när Arsenal slog CSKA Moskva med 4-1!

Lina Moberg Ã…hrs foto.
Klackmagi!
Arsenal tog sig an Pontus Wernblooms CSKA Moskva under gårdagens Europa League-match.

Wengér satsade såklart på bästa möjliga lag i form av: Cech, Bellerin, Koscielny, Mustafi, Monreal, Xhaka, Ramsey, Özil, Mkhitaryan, Wilsehere och Lacazette!

Första halvlek. Arsenal rivstartade och fick också en drömstart, Efter blott nio minuter hittade Hector Bellerins öppnande passning Aaron Ramsey i straffområdet och han slog in ledningsmålet på kraft!

1-0 Arsenal och glädjen var totalt. Men motståndarna svarade direkt och det med ett magiskt kvitteringsmål på frispark av Golovin!

Hemmalaget golvades inte av det utan fortsatte spela underbar fotboll med snabba kontringar.

2-1 fixade målkungen Alexandre Lacazette på straff, en straff som matchens lirare Mesut Özil ordnade!

3-1 kom av bara farten och det var ett topp-klass-mål rakt igenom. Mesut Özil slog passningen och Aaron Ramsey vinklade in bollen över målvakten med en fantastisk klack.

Och precis innan halvtidsvilan gjorde Arsenal även 4-1 och det kom efter en fartfylld kontring från hemmalaget och ett grymt vackert mål av Alexandre Lacazette!

Andra halvlek. Arsenal hade totalkontroll och spelade dessutom både underhållande och härlig fotboll på köpet. Wengers grabbar skapade mängder av chanser och hade bud på flera mål.
Närmast ett femte mål kom Aaron Ramsey med sin ribbträff på stopptid!

Arsenal har en utmärkt läge inför returen nästa vecka. Nu är det bara att åka dit och avsluta jobbet!

Plus: Ramseys klackmål, Arsenals spel, att Lacazette hittat målformen och Mesut Özils magi!