1-1 Arsenal-Atletico Madrid efter rond ett!

Relaterad bild
MÅLSKYTT IGEN. ALEXANDRE LAZACETTE!
Då var det äntligen dags för rond ett mellan Arsenal-Atletico Madrid och första matchen spelades på Emirates Stadium i London!

Wengér ställde såklart upp med sitt bästa lag: Ospina i mål, backar: Bellerin, Koscielny, Mustafi, Monreal, mittfältet: Wilshere, Ramsey, Xhaka, Özil, Welbeck och Lacazette.

Första halvlek.

Arsenal skapade många chanser och spelade glimtvis riktigt bra fotboll! Atletico Madrid fick en blytung start med en utvisning eter bara några minuter. 0-0-läge efter första halvleken. Närmast mål var Lazacette med sin stolpträff. Atletico Madrid fick ett gyllene läge att spräcka nollan med David Ospina räddade Griezmanns jättechans.

Andra halvlek. Arsenal fortsatte dominera och det skulle ge utdelning till slut! Efter 61 minuters spel nickade Alexandre Lacazette in ledningsmålet efter ett fint inspel från Jack Wilshere! Där var till och med matchens lirare Jan Oblak chanslös. Atleico Madrids stjärnmålvakt hade radat upp den ena grymma räddningen efter den andra under hela matchen. Men gästerna skulle komma tillbaka! När klockan tickat upp på 82 slog Griezmann in kvitteringen snyggt och därmed slutade rond ett mellan Arsenal-Atletico Madrid 1-1!

Nu känns det vidöppet inför returen nästa vecka. Arsenal kan ta med sig många positiva bitar från gårdagens match! Lacazette fortsätter visa målform, Arsenal skapade många chanser och omvandlar dom bara chanserna till mål så kan Arsenal nå den där Europa League-finalen och ge Arsene Wenger det avslutet han så väl förtjänar!