Arsenal vidare i Europa League!

Bildresultat för CSKA Moskva-Arsenal 2-2
Arsenal är vidare!
Arsenal hade ett utmärkt läge att ta sig vidare efter 4-1-segern på hemmaplan i första kvartsfinalen mot CSKA Moskva!

Igår spelades returen och det blev verkligen en nagelbitare.

Hemmalaget spelade en teknisk och fartfylld fotboll under den första halvleken och det skapade problem för Arsenals backar!

Ledningsmålet kom rättvist efter 39 minuters spel genom  Chalov.

Ett resultat som stod sig halvleken ut! Arsenal kom inte upp ur startblocken och var tvåa på många bollar.

I andra halvlek fortsatte ryssarna sitt positiva spel och det gav också 2-0 efter ett snyggt avslut från Nababkin! Nu var CSKA Moskva bara ett mål från att slå ut Arsenal!

Men Wengérs grabbar tog sig tillbaka och sista kvarten plus stopptid handlade nästan enbart om Arsenal.

Danny Welbeck fixade reduceringen med ett vackert mål. Han startade själv anfallet när han vände bort en motståndare, väggspelade med Mohamed Elneny och slog sedan in bollen i mål med ett perfekt skott i ena krysset!

Nu var Arsenal tillbaka och kvitteringen kom faktiskt ganska väntat när Aaron Ramsey slog till med att klassmål när han lobbade bollen över Akinfejev i 92 minuten efter en fantastisk framspelning från Mohamed Elneny!

2-2 Arsenal efter en grym comeback och Arsenal slog därmed ut CSKA Moskva med totalt 6-3.

UNDERBART!

Plus; Arsenals mål och andra halvlek. Danny Welbecks målform, ännu ett drömmål av Aaron Ramsey och Mohamed Elnenys  5-stjärniga insats!
Minus; Försvarsspelet! Inte lätt att vara målvakt i Arsenal precis.