Storvreta IBK slog ut Mullsjö och är vidare till final!

Bildresultat för Mullsjö-Storvreta IBK 2-8
Finalklara. STORVRETA IBK!

Då var det dags för semifinal 6 mellan Mullsjö vs Storvreta IBK idag!

All press låg på hemmalaget för det var Storvreta IBK som hade 3-2-överläge och en jättebra chans att slå in matchbollen helt klart.

Efter ett riktigt fint initiativ av Storvreta IBK-spelarna som bjöd sina fans på bussresan till Mullsjö var det en underbar stämning och många Storvreta IBK-fans som tagit sig till Nyhemshallen denna lördag!

Och vilken match dom fick se.

Det började illa med att Mullsjö fick straff efter blott två minuters spel! Men Mullsjös nr 14 slog en riktigt dålig straff som Viktor Klintsen inte ens behövde rädda.

Sedan skruvade Storvreta IBK upp tempot till max och öste in mål framåt under framförallt en magiskt andra period där allt avgjordes!

1-0 Robin Nilsberth i boxplay, 2-0 Albin Sjögren, 3-0 Albin Sjögren (igen), 4-0 Jimmie Pettersson, 5-0 Henrik Stenberg och 6-0 Niklas Winroth!

Mullsjö fick visserligen in två mål men utöver dom spikade Viktor Klintsten igen kassen och bjöd på hur många häftiga räddningar som helst. Eller i alla fall några stycken! För Mullsjö hade inte mycket framåt i denna match.

Sedan ökade Jimmie Pettersson på till 7-2 och avslutade målfesten gjorde Niklas Winroth i tom kasse.

Här är Storvreta IBK:s kapten Mattias Samuelssons ord efter matchen: Vi gjorde en väldigt bra bortamatch. Vi bjöd inte på så många lägen och var nog jobbiga att möta, säger kaptenen Mattias Samuelsson. – Det har varit jämna och tuffa matcher mot Mullsjö, men de har mattats lite på slutet samtidigt som vi har blivit starkare och starkare. Jag tycker att vi varit det bättre laget och att vi vann rättvist.

Tack Mullsjö för en grymt rolig semifinalserie med spänning, extremt mycket mål och slutspelskänslor!

För Storvreta IBK väntar nu Falun i SM-finalen på lördag 21 april i Globen!

OCH NU HOPPAS JAG PÅ SM-GULD! VI SKA FÄRGA GLOBEN RÖTT OCH STÖTTA GRABBARNA TILL SEGER MOT REGERANDE MÄSTARNA FALUN.