Min summering av Premier League-säsongen när nästan halva säsongen är genomförd!


Ostoppbara Manchester City!

Premier League-säsongen har snart nått halvvägs och jag tänkte ge mig på en liten sammanfattning!

Manchester City har varit i en klass för sig. Dom gör mest mål, släpper in minst mål och har överlägset mest poäng och därför är dom också obesegrade serieledare med 13 poäng ner till bittra grannarna United som ligger tvåa.

Fajten om topp-fyra är däremot både spännande och jämn. Liverpool har just nu fjärdeplatsen men Tottenham och Arsenal jagar blott en poäng bakom Jurgen Klopps mannar!

 Harry Kane och Mohamed Salah har varit hetast att näta och duon har producerat 15 fullträffar var hittills.Väldigt bra facit!

En annan spelare som glänst framåt är ju Arsenals nyförvärv Alexandre Lacazette som gjort 8 mål.

Mesut Özil har också klivit fram dom senaste matcherna! Han avgjorde mot Newcastle med en mästerlig volley och fixade 3-2-målet mot Liverpool senast med en underbar chipp över keepern. I en galen underhållande match för övrigt som slutade 3-3.

I City har Kevin de Bruyne varit outstanding liksom David Silva, Sergio Kun Aguero och Leroy Sane! 
Vi vet redan nu att Manchester City kommer ta hem guldet men sedan känns det vidöppet om platserna 2 till 6 och bottenstriden.

Jag hoppas såklart när säsongen summeras i maj att Arsenal är tillbaka i Champions League och att Wengers pojkar har tagit en cup-trippel i form av ligacupen, Europa League och FA-cupen! Ligan tar vi nästa säsong.
Foto: JOHN WALTON / AP TT NYHETSBYRÅN
Mesut Özil firar ett mål! 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Medaljregn i Special Olypics World Games i Berlin 2023!

En lärorik innebandydag på IFU!

En kul baskethelg i Skövde!