Under gårdagen var det Londonderby mellan Crystal Palace-Arsenal på Selhurst Park.

Wengér valde denna elva och det fanns några överraskningar: Cech, Chambers, Koscielny, Mustafi, Kolašinac , Xhaka, Wilshere, Bellerin, Özil, Lacazette och Alexis!

Under Roy Hodson har Crystal P fått ordning på spelet och lyft från bottenträsket i tabellen. På hemmaplan har dom ju slagit Chelsea och dessutom nollat dom! Riktigt bra gjort.

Nu till själva matchen.

Första halvlek.

Arsenal styrde mycket under första halvlek! Och efter 25 minuters spel fick dom utdelning.
Özil tar hand om frisparken, bollen hamnar hos Lacazette som fintar och skjuter hårt, målvakten räddar men först på returen är Mustafi som på ett tillslag fixar 1-0 för Arsenal! Både påpassligt och snyggt mål av tysken. Arsenal höll sin ledning till halvtidsvilan.

I andra halvlek fick hemmalaget en flygande start!

Wilfried Zaha ryckte lätt förbi Chambers, slog in bollen snett-inåt-bakåt och där kom Townsend och pangade in kvitteringen, riktigt fint mål.

Men Arsenal svarade och det med klass. Lacazette serverade Alexis i straffområdet och Arsenals nr 7 fixade 2-1-målet med ett rappt skott, bollen smet mellan benen på en försvarare innan den fortsatte in i nät!
Sedan slog Jack Wilshere en fantastisk cross som Alexis Sanchez tog ner perfekt och sedan var det bara att placera bollen i mål. Fotbollsgodis ala Arsenal! 3-1 till Arsenal och derbysegern såg ut att vara i hamn!

Hemmalaget tryckte på under slutminuterna och fick ju också in en reducering genom Tomkins.
Det blev nerviga stoppminuter men Arsenal höll undan och tog tre grymt viktiga poäng!

Alexis visade den vinnande vägen och blir min man of the match. Andra lirare som glänste var Wilshere, Özil och Lacazette!

Crystal Palace gjorde en grym match och kan vara stolta ändå. Wilfried Zaha fortsätter att visa härlig form och låg bakom mycket offensivt även igår!

Nu väntar några dagars vila innan Arsenal ska ta sig an West Bromwich på The Hawthorns