Arsenal-Liverpool 3-3 i en match som hade allt!

Mesut Özils målform bara fortsätter!

Julen står för dörren men Premier League tar inte ledigt. Det är snarare mer matcher än vanligt under jul och nyårshelgen!

Igår tog sig femman Arsenal emot fyran Liverpool på Emirates Stadium. Och vilken rysarmatch det skulle bli.

Liverpool dominerade totalt under första halvlek och bara Petr Cechs storspel räddade Arsenal från värre underläge än bara 1-0. Coutinho nickade in ledningsmålet när klockan tickat upp på 26!

Sedan radade bortalaget upp heta målchanser mot ett lojt och stirrigt hemmaförsvar.

Men Arsenal kom undan med 0-1 efter första halvlek!

Andra halvlek. Liverpool fick en perfekt start på andra halvlek. Salah placerade vackert in 2-0 trots att tre Arsenal-spelare var runt omkring honom. Men när motståndarna bara backade och lätt Salah få all tid i världen att måtta så blir det såklart mål!

Arsenal gav dock inte upp utan hade en magisk fem minuters period med tre raka mål.

Först nickade Alexis in Bellerins delikata cross fram till 1-2 sedan flöt det bara på! 2-2 fixade utskällde Xhaka med en monsterträff från 30 meter och sedan lobbade Özil iskallt in 3-2-målet efter en fantastiskt läcker klackframspelning från Lacazette!

Liverpool såg minst sagt skärrade ut efter en match dom haft kontroll på och verkligen ägt.

Firminios vobblande skott orkade inte Cech mota borta så var det 3-3 i en helt galen sex-måls-thriller till match!

Det blev faktiskt matchens sista mål och bägge lagen var nog ganska nöjda trots allt när domaren blåste av efter 94 minuters spel.

Vilken underhållande match detta var och det är ju efter målfester som dessa man fattar varför Premier League är den roligaste ligan att följa!

Plus: Arsenals comeback, Özils målform, Petr Cechs insats och att unge Maitland-Niles fortsätter att spela så bra!
Minus: Försvarsspelet hos bägge lagen. Xhakas alla bolltapp och Koscielnys kostsamma missar.