Arsenal vidare som gruppetta i Europa League efter 6-0-krossen mot Bate Borisov!

Målskytt: Jack Wilshere!

Det var ett revanschsuget Arsenal som tog sig an Bate Borisov i Europa League under torsdagen!

Trots 33 chanser och ett fartfyllt anfallsspel snodde Manchester United verkligen med sig tre poäng hem till Manchester i förra ligamatchen!

Nu hade Wengér byt ut hela elvan från den matchen och satsat på dessa spelare istället: Ospina, Holding, Chambers, Debuchy, Maitland-Niles, Elneny, Wilshere, Coquelin, Walcott, Giroud och Welbeck!

Och det skulle verkligen ge resultat!

Efter 11 minuter fixade Debuchy 1-0-målet med en riktig fullträff. Bollen satt perfekt i målvaktens ena hörn!

2-0 gjorde Theo Walcott kyligt efter att Danny Welbecks misslyckade dribblingsförsök hamnade hos en Bate Borisov-spelare som rensade bollen rätt till Arsenals nr 14!

Innan första halvlek var över blev det 3-0 också och målskytt denna gång blev Jack Wilshere!

Efter några snygga finter och ett klockrent vänsterskott satt bollen med i kraft i nätet!

Målfesten fortsatte i andra halvlek! 4-0 kom efter ett dråpligt självmål från gästerna.

5-0 slog Olivier Giroud in på straffen som Theo Walcott fixat!

Avslutade målshowen gjorde Mohamed Elneny med klass! Med en snygg lyftning i bortre krysset fixade Arsenal-mittfältaren sitt första mål för säsongen, fint framspelad av matchens lirare Jack Wilshere!

Tre poäng, drömmål i massor och en säkrad förstaplats i Europa League = en bra dag på jobbet för Arsenals stjärnor såklart. Lottning på måndag och då får vi veta vilka Arsenal får möta i sextondelsfinalen!

Härnäst väntar Southampton på bortaplan innan det vankas Londonderby mot West Ham några dagar senare!

Straffskytt: Olivier Giroud!