Om en berg och dal-säsong och Arsenal FC!


Att följa favoritlaget är inte alltid så lätt. Under en säsong blir det mycket känslor mest glädje men även besvikelse och tårar. Det är nervöst inför och under matcherna men det är också det som är tjusningen.
Man lever sig in i matcherna och skriker framför tv:n. Och jag blir allmänt jobbig under 90 minuter (pappa och brorsan har fått höra ett och annat under matcherna). Det går liksom inte att styra. Orden bara forsar ut. Man vill ju så gärna vinna.

Arsenal har verkligen gjort ett riktigt bra säsong hittills. Laget ligger på bronsplats i Premier League (med 26 omgångar spelade) och finns fortfarande kvar i  FA-cupen (där Man U väntar i kvartsfinalen) så chansen på en titel finns kvar! Alexis har öst in mål och verkligen tagit Premier League med storm i sin debutsäsong.
Visst har spelet hackat och insatserna mot storlagen varit ojämnt. Men det finns ljusglimtar. 2-0-segern borta mot Man City var briljant och krysset borta mot Liverpool gav mersmak. Och nu när skadeeländet äntligen börjat ljusna har Arsenal också blivit bättre som lag. Få motståndare kan stå emot när Özil, Cazorla, Walcott, Alexis, Rosicky och Giroud leker fotboll!


Framtiden är ljus för ARSENAL FC: mitt favoritlag nr 1!







Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Medaljregn i Special Olypics World Games i Berlin 2023!

En lärorik innebandydag på IFU!

En kul baskethelg i Skövde!