Premier League-säsongen rullar vidare. Och det är spännande både i topp-fyra-fajten bakom oljelagen och i botten.

Här kommer mitt highlights-paket över alla 93 minuter.

Men först elvorna.

Ospina, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Bellerin, Cazorla, Özil, Ramsey,  Coquelin, Walcott, Giroud.

Guzan, Clark, Hutton, Okore, Richardson, Delph,  Sanchez, Vicent, Weimann,  Cleverley, Benteke.

Första halvlek.
Arsenal fick verkligen en rivstart. Mertesacker kör en kross till Özil och tysken klackar briljant till Giroud som får fri väg mot mål, fransmannen tar två toutch innan han läckert lyfter in bollen över keepern och 1-0 efter blott åtta minuter, underbart mål! Aston Villa har tufft att ens få låna bollen och den trenden fortsätter halvleken ut. Cazorla drar bollen i stolpen, riktigt nära för Arsenal. Tajt ledning med mersmak för hemmalaget får summera första 45.

Andra halvlek .
Aston Villa börjar klart bäst och pressar faktiskt Arsenal riktigt hårt första tio. Men sedan tar hemmalaget över showen fullständigt. Efter 56 min assisterar Giroud snyggt Özil fram till 2-0, fint skott av tysken, perfekt placerat. I den 63 minuten ökar Walcott på till 3-0 efter elegant förarbete av den briljante lille Santi Cazorla.
Fyran kommer på straff som inhopparen Akpom fixar. Santi kliver fram och skjuter en halvdan straff som går in via keepern, 4-0 således och 5-0 skjuter tonåringen Hector Bellerin in via stolpen , framspelad av Cazorla på stopptid.

Fem mål, fem olika målskyttar och en superb insats av samtliga Arsenal-spelare igår,väldigt kul!
Och efter Southamptons torsk mot Swansea så är Arsenal uppe på samma poäng som fyran med ynka ett plusmål sämre.

Det ser verkligen ljust ut för Arsenal FC som prickat in formen precis i rätt tid.