Arsenals CL-dröm är borta efter Monaco-skräll!

Fritt fall för Arsenal!

Här hade man laddat upp för Champions League-fotboll i flera veckor. Och för en gångs skull fick Arsenal lite flyt i lottningen. Monaco hemma. Wengérs gamla klubb!

Men det skulle bli en konstig match. Arsenal började riktigt bra första tio. Cazorla glänste, Welbeck skapade chanser och Özil såg spelsugen ut. Sedan tog det roliga slut. Monaco tog sig in i matchen eller snarare bjöds in i matchen av ett lojt hemmalag. Och sedan med bara minuter kvar till halvtidsvilan sköt Kondogbia ett skott som gick in via Mertesacker . Sådan jävla oflyt! Monaco hade inte skapat något men ledde ändå helt oförtjänt efter första 45.

Andra halvlek nu. Det var som väntat full fart framåt för Arsenal inledningsvis. Men det var inte deras dag. Långt ifrån. Mertesacker missar , Monaco kontrar och Berbatov fixar 2-0 ur ingenting, nattsvart!
Walcott kommer in direkt , nu måste Arsenal vakna! Alexis springer kopiöst och kämpar verkligen, förhoppningsvis drar han med sig laget också i samma tänk.
Giroud ska verkligen göra mål på sin nick helt fri i straffområdet men missar sedan täcks ett annat avslut på mållinjen av en Monaco-back. Men till slut på stopptid placerar Oxlade-Chamberlain in reduceringen , det var på tiden!

Men när klockan tickan in på 90 plus 2 får Monaco ännu ett kontringsläge och skottet det letar sig in via stolpen och Monaco är vidare till kvartsfinal med maxflyt och vattentätt försvar! Grattis.

Plus: Första tio. Cazorlas snabba fötter, Özils magi och Alexis hårda arbete!
Minus: Försvarsspelet och lojheten !