Seger!

Arsenal som inlett Europa League-gruppspelet strålande med två raka vinster skulle under torsdagen mäta sina krafter mot Vitoria!

Emery gav många unga spelare chansen och här kommer elvan: Martinez, Bellerin, Holding, Mustafi, Tierney, Torriera, Willock, Maitland-Niles, Smith-Rowe, Martinelli och Lacazette.

Första halvlek.
Gästerna inledde starkast och tog också en tidig ledning genom ett snyggt mål av Edwards! Arsenal svarade med ett läckert mål med skallen från Martinelli. Men Vitoria gick till halvtidsvila med ett 2-1-överläge efter en häftig fullträff av Duarte.

Andra halvlek.
Ceballos och Guendouzi hoppade in direkt i andra halvleken för att ge Arsenal mer fart och teknik i spelet! Och comebacken skulle komma. Ett sent byte skulle visa sig bli succé. Nicolas Pepe som köpte loss dyrt från Lille i somras blev Emerys sista drag.

Pepe smekte in en välriktad frispark fram till 2-2 i 81:e minuten och när klockan tickat upp till 92 slog han till igen med en delikat frispark i krysset, 3-2 och Arsenal vann matchen!

Arsenal har tre vinster på lika många matcher och 10-2 i målskillnad och toppar sin grupp, tre poäng före tvåan Frankfurt.